Фермите Naxpro FD 23 са триъгълни алуминиеви сегменти, които въпреки малките си размери осигуряват достатъчно място за изложбена техника като осветителни и рекламни елементи. Благодарение на дългогодишния ни опит във всички области на изложбените технологии можем да Ви помогнем професионално да намерите най-доброто решение за Вашето следващо събитие или търговско изложение.

Затвори
Филтриране и сортиране

Naxpro-Truss - алуминиеви ферми за изграждане на търговски и изложбени конструкции

Naxpro-Truss са фермите за взискателни индивидуални конструкции и надстройки. Фермите се използват главно по време на изложения и събития за светлини и друга техника. Системата е подходяща не само за изграждането на конструкции за търговски панаири, но може да се използва и при обзавеждането на магазини и проектирането на витрини.

Алуминиевите ферми се отличават с удобната си конструкция. Те издържат на много големи натоварвания и са леки. Гъвкавото им приложение ги прави подходящи за различни цели. 

Алуминиевите ферми от Naxpro-Truss се предлагат с различни диаметри и якост. Фермите са стабилни и предлагат много опции за монтаж на рекламни носители и осветление. С тези ферми могат да бъдат конструирани декоративни изложбени щандове и атрактивни елементи за монтиране на магазини.

С помощта на коничните връзки профилите могат да бъдат свързани помежду си. За целта конусът се натиска в края на фермата и за фиксирането му се използват щифтове и пружини. Така наречените конусни гнезда са включени в обхвата на доставката. Коничните конектори се предлагат и като аксесоари.

Свързването на отделните ферми става лесно с включените крепежни елементи. Всичко, от което се нуждаете за конструкцията, е лек алуминиев чук. Специални конструкции също могат да бъдат бързо реализирани. Освен богат избор, ние предлагаме и професионални съвети.

Триъгълни ферми FD 23 и FD 33

Четириъгълни ферми FD 24 и FD 34

Области на приложение на триъгълните алуминиеви ферми

Благодарение на простото сглобяване и гъвкава употреба, алуминиевите ферми се използват в различни области. Фермите са изключително стабилни. Те могат да бъдат сглобени според изискванията на всеки проект с помощта на ъгли, кръстове или Т-образни части. Коничните връзки гарантират, че отделните елементи са здраво и сигурно свързани.

Към елементите могат да бъдат прикрепени различни скоби. Те улесняват оборудването на конструкцията със светлинни източници или звукова техника. В допълнение към единичните и двойни скоби, в нашата гама ще намерите и прожектори, системи за окачване и предпазни въжета. Големият избор на ферми и аксесоари Ви предлага всичко необходимо за успешно изпълнение.

Използвайте нашите триъгълни ферми, за да реализирате Вашите концепции и идеи. Поради лекото си тегло и несложно сглобяване, фермите са много популярни. Различните ферми могат да се използват универсално и за различни цели. Най-често областите на приложение включват изграждане на изложбени конструкции, рекламни технологии или изграждане на сцени и театри.

В областта на насърчаването на продажбите фермите са представени главно в областта на изграждането на изложбени щандове, монтаж на магазини и в рекламната сфера. С фермите можете да разработвате и прилагате индивидуални концепции в тези области. С индивидуални и уникални конструкции можете да привлечете вниманието на клиентите специално към Вашата компания и продукти.

С помощта на уникален търговски щанд или обзавеждане на магазина можете веднага да привлечете вниманието на клиентите към Вашето присъствие. Освен това имате възможност да адаптирате конструкцията към Вашите продукти, услуги или Вашата компания - фермите осигуряват разнообразни възможности за дизайн.

Вашата реклама във формата на рекламни банери или табели също може да бъде представена висококачествено с триъгълните ферми. Можете да използвате фермите не само като банерна рамка или стойка за табели. Фермите позволяват изпълнение и на декоративни елементи и специални форми.

FD 23 ферми от Naxpro-Truss

В нашия асортимент ще намерите различни версии на висококачествените ферми Naxpro-Truss. Всички те са изработени от висококачествен алуминий и са снабдени с необходимите съединители. Фермите се различават според наличието на 1, 2, 3 или 4 опорни точки. Всеки тип ферма се предлага в две версии, които се различават по отношение на размерите и товароносимостта.

За единични ферми имате избор между серията FD 21 или FD 31. Траверсите се предлагат с дължини от 50 до 2000 мм. Коничните конектори осигуряват фрикционна връзка, а елементите на единичните ферми могат да се комбинират с други ферми.

С единични ферми се проектират декоративни конструкции, скоби за дисплеи, рамки и парапети. Използвайте лесното боравене с алуминиевите ферми, за да реализирате идеите си бързо и висококачествено!

В допълнение към популярните триъгълни ферми, можете да изберете и едноредова ферма от Naxpro-Truss. Тук също имате избор между серията FD 22 и FD 32. Изберете правилната серия с оглед на изискванията на Вашата област на приложение.

Едноредовите ферми имат обща ширина 220 или 290 мм, в зависимост от серията. Тази система също може да се използва в различни области. С помощта на единични или двойни скоби могат лесно да бъдат прикрепени прожектори към едноредовите ферми.

С нашите триъгълни ферми имате безброй възможности в областта на обзавеждането на магазини, рекламните технологии или изграждането на изложбени щандове. Фермите с напречно сечение във формата на триъгълник са особено популярни. Подобни са сериите FD 23 и FD 33. Естествената повърхност на алуминиевите ферми гарантира семпъл и висококачествен вид.

Четириъгълните ферми Naxpro-Truss FD 24 и FD 34 са идеални като носеща система. Благодарение на четирите опорни точки тези алуминиеви ферми имат висока степен на стабилност. Те предлагат безброй възможности по отношение на концепция и конструкция.

В нашия асортимент ще намерите подови основи, кръстове, Т-образни елементи и различни ъгли. С тези компоненти конструкцията на щанда, обзавеждането на магазина или други конструкции могат да бъдат индивидуално проектирани. Открийте правилните аксесоари в нашия магазин!
Затвори менюто
Нагоре