Можете да използвате четириъгълните ферми от Naxpro-Truss като носеща система в събитийния сектор или в рекламната индустрия. Фермите са подходящи за изграждане на декоративни и висококачествени алуминиеви рамки за различни области на приложение. Можете да избирате между сериите FD 24 (диаметър на носещата тръба 35 мм) и FD 34 (диаметър на носещата тръба 50 мм). Открийте лесното боравене и гъвкавите възможности на нашите ферми с четириъгълен дизайн.

Към ферми FD 34 (диаметър на носещата тръба: 50 мм) »
Затвори
Филтриране и сортиране

Четириъгълни ферми за монтаж на магазини и изграждане на изложбени щандове

Naxpro-Truss е ферменната система за взискателни индивидуални конструкции и надстройки. Фермите се използват главно по време на събития за светлинна и звукова техника, както и за окачване на банери. Системата е полезна не само при изграждането на търговски панаири, но може да се използва и при обзавеждането на магазини и проектирането на витрини.

Алуминиевите ферми се отличават с удобната си конструкция. Те издържат на много големи натоварвания и същевременно са леки. Това позволява гъвкавата им употреба в най-различни области.

Алуминиевите ферми от Naxpro-Truss се предлагат с различни диаметри и якост. Системата е стабилна и позволява закрепване на рекламни носители и осветление. С тези ферми могат да бъдат конструирани декоративни изложбени щандове и атрактивни елементи за монтаж на магазини.

Фермите се свързват помежду си с конични връзки. За целта конусът се натиска в края на фермата и за фиксирането му се използват щифтове и пружини. Така наречените клиновидни сглобки са включени в обхвата на доставката. Коничните конектори се предлагат и като аксесоари.

Свързването на отделните ферми става лесно с предоставените крепежни елементи. Всичко, от което се нуждаете за конструкцията, е лек алуминиев чук. Специални конструкции също могат да бъдат бързо направени. Освен богат избор, ние ще Ви предложим и професионален съвет.

Изложбен щанд Naxpro-Truss с четириъгълни ферми

Изложбен щанд Naxpro-Truss с четириъгълни ферми корпоративен дизайн

Комплект крепежни елементи за ферми

конични съединители, болтове и скоби за алуминиеви ферми

Разнообразни приложения на четириъгълните ферми

Квадратните четириъгълни ферми се състоят от четири алуминиеви тръби с типичните напречни подпори. Те имат обща странична дължина 220 мм и се доставят с комплект за свързване. Отделните ферми се предлагат в различни дължини и могат да се комбинират с останалите елементи от серията FD 24.

В допълнение към класическите ферми, в нашата гама ще намерите кръстове, ъглови съединители, Т-образни елементи и свързващи кубове. Коничните конектори осигуряват положителната връзка на различните елементи, позволявайки да сглобите цяла конструкция от отделните части на серията FD 24.

Изберете четириъгълните ферми за изпълнение на Вашите идеи и концепции. Фермите Naxpro-Truss са лесни за сглобяване и са универсални. Подходящи са за обзавеждане на магазин, монтиране на събитийна техника или конструкция на изложбен щанд, както и всякакви индивидуални конструкции.

Благодарение на гъвкавостта при употребата на фермата, конструкциите могат да бъдат съобразени точно с Вашата област на приложение и изисквания. Резултатите са привлекателни, уникални и висококачествени изложбени щандове, обзавеждане или сцени.

Четириъгълните ферми са подходящи също за реализиране на декоративни елементи и креативни идеи. В сферата на рекламните технологии и насърчаването на продажбите можете да привлечете вниманието към Вашите предложения бързо и устойчиво с необичайни декоративни дисплеи.

Остава само да изберете идеалната алуминиева ферма за Вашия проект и да го реализирате успешно. Нашите консултанти са на разположение да Ви посъветват относно висококачествената ни продуктова гама.

Naxpro-Truss алуминиеви ферми

В нашия асортимент ще намерите различни версии висококачествени ферми Naxpro. Всички те са изработени от висококачествен алуминий и са снабдени с необходимите съединители. Фермите се различават по своята форма - има единични, едноредови, триъгълни и четириъгълни. Всеки тип ферма се предлага в две версии, които се различават по отношение на размерите и товароносимостта.

За единични ферми имате избор между серията FD 21 или FD 31. Фермите се предлагат с дължини от 50 до 2000 мм. Коничните съединители осигуряват фрикционна връзка. Компонентите на единичните ферми могат да се комбинират с други ферми.

Декоративните конструкции, скоби за дисплеи, рамки или парапети се проектират с помощта на единични ферми. Използвайте лесното боравене с алуминиевите ферми, за да реализирате идеите си бързо и висококачествено!

Освен популярните триъгълни ферми, можете да закупите и едноредова ферма от Naxpro-Truss. Тук също имате избор между серията FD 22 и FD 32. Изберете правилната серия с оглед на изискванията на Вашата област на приложение.

Едноредовите ферми имат обща ширина 220 или 290 мм, в зависимост от серията. Те се използват в различни области - например с помощта на единични или двойни скоби могат лесно да бъдат закрепени прожектори на тях.

С нашите триъгълни ферми имате безброй възможности в областта на обзавеждането на магазини, рекламните технологии или изграждането на изложбени щандове. Фермите с напречно сечение във формата на триъгълник са особено популярни. Тук имате избор между сериите FD 23 и FD 33. Естествената повърхност на алуминиевите ферми гарантира семпъл висококачествен вид.

Четириъгълните ферми Naxpro-Truss FD 24 и FD 34 са идеални за носеща конструкция. Благодарение на четирите подпори тези алуминиеви ферми имат висока степен на стабилност. Те предлагат безброй възможности по отношение на концепцията и конструкцията.

В нашия асортимент ще намерите основни плочи, кръстове, Т-образни елементи, ъгли и съединителни кубове. С тези компоненти конструкцията на щанда, обзавеждането на магазина или други конструкции могат да бъдат индивидуално проектирани. Открийте правилните аксесоари в нашия магазин!
Затвори менюто
Нагоре