Статично изпитаните единични ферми "Naxpro-Truss" FD 31 са с диаметър на тръбата 50 мм. Комбинацията от основи, ферми и ъгли позволява безброй възможности за индивидуален дизайн на изложбен щанд, както и за сценични технологии, индустриално и магазинно оборудване и рекламни конструкции.
Затвори
Филтриране и сортиране

Алуминиеви единични ферми

За единични ферми "Naxpro-Truss" имате избор между серията FD 21 или FD 31. Те се различават по диаметъра на тръбата. Серията "Naxpro Truss" FD 31 е с размер, подходящ за различни сектори със своите по-широки отделни тръби и алуминиев материал с дебелина 2 мм. Съответните ферми могат да бъдат в стандартни дължини от 250 до 2000 мм по избор. В нашия магазин ще намерите не само ферми, които да отговарят на отделните серии, но и аксесоари като Т-части, ъгли и кубове. Коничните конектори осигуряват стабилна връзка на отделните елементи. Компонентите на единичната ферма при желание могат да се комбинират и с други системи "Naxpro Truss".

Индивидуални решения

Отделните елементи от серията FD 31 могат също да бъдат монтирани с помощта на конусовидни конектори и включените крепежни елементи. Всичко, от което се нуждаете, е лек алуминиев чук. Към нашите ферми "Naxpro-Truss" ще намерите скоби и съединители за всяка отделна серия, но също така и елементи, които Ви помагат при окачване на рекламни материали, звукова и осветителна техника. Точно толкова индивидуални, колкото и Вашият проект, всяка отделна част се предлага в различни размери и различни цветове при поискване. Свържете се с нас - ще се радваме да Ви помогнем.
Затвори менюто
Нагоре