Naxpro-Truss FD 34 са ферми с четириъгълен дизайн, подходящи за носещи конструкции в сферата на събитията, за оригинални и индивидуални конструкции в строителството на панаири и обзавеждането на магазини. Стабилните алуминиеви ферми предлагат безброй възможности за творчески решения! Разгледайте големия избор в нашия онлайн магазин. Ако имате някакви въпроси относно продуктите, ще се радваме да Ви посъветваме.
Затвори
Филтриране и сортиране

Четириъгълни ферми за магазини и търговски изложения


Алуминиевите ферми са стабилни и предлагат много възможности за закрепване на рекламни носители и осветление. Позволяват изграждане на декоративни изложбени щандове и атрактивни елементи за обзавеждане на магазини. Благодарение на гъвкавостта при използване на фермите, конструкциите могат да бъдат прецизно съобразени с Вашата област на приложение и изисквания. Резултатът са атрактивни, уникални и висококачествени изложбени щандове, оборудване за магазини или сцени за събития и концерти.
4-Punkt-Traverse Messestand im Corporate Design

Четириъгълни ферми за насърчаване на продажбите и рекламна техника

Изберете идеалната алуминиева ферма за Вашия проект и успешно реализирайте дизайна. Имате въпроси относно продуктите или търсите друга информация? Ние сме винаги на разположение с нашите специализирани знания, индивидуални решения и висококачествена гама от продукти. Свържете се с нашия екип по телефон или имейл.
Затвори менюто
Нагоре