Naxpro-Truss FD 22 са едноредови ферми с 2 опорни точки за използване на изложби и конструкции за магазини, както и на търговски панаири и събития. Те са стабилни и предлагат много възможности за закрепване на рекламни носители и осветление. Ако имате въпроси относно артикулите, моля, обадете се на нашия опитен екип и ще се радваме да Ви помогнем.

Затвори
Филтриране и сортиране

Удобни и лесни за транспортиране

Поради изискванията за малко пространство на тази серия и лекия, но стабилен алуминиев материал, отделните части на системата FD 22 са особено лесни за транспортиране и удобни за работа. Леката алуминиева конструкция е предимство не само по време на монтаж и демонтаж, но и спестява място за съхранение и осигурява добри възможности за транспортиране, включително и с транспортна количка. Така Ви остава повече място за друго панаирно оборудване!
 

Области на приложение на едноредови ферми FD 22

Стълбовидната ферма FD 22 предлага много възможности за фиксиране на рекламни носители, прожектори или завеси към Вашия изложбен щанд. Използвайте например единичните скоби от нашата гама за закрепване. Всяка от двете носещи тръби на фермата е с диаметър 35 мм. За всички тръби се обработва алуминиев материал с дебелина 2 мм. Можете също така да използвате системата FD 22 в оборудването на магазини или в техниката за събития за по-малки конструкции с умерено натоварване. Създайте постоянна осветителна инсталация или солидна опорна конструкция за декоративни или рекламни елементи. Системата от ферми е лесна за сглобяване благодарение на конусовидни съединители. С помощта на доставените болтове и скоби можете да закрепите различни елементи заедно и да осигурите структура и стабилности на Вашите фермени конструкции и системи за окачване.
 

Разнообразни възможности за дизайн

Naxpro-Truss FD 22 е система от едноредови ферми за използване в строителството на търговски панаири и оборудване на магазини, както и за закрепяне на техника за събития. Проектирайте декоративни изложбени щандове и атрактивни елементи за магазини. Фермите се предлагат стандартно с дължини от 250 до 5000 мм и могат да се използват както вертикално, така и хоризонтално. Всички части се предлагат с необработена алуминиева повърхност, както и с черно прахово покритие. Възможни са и специални цветове или размери. В допълнение към широката гама от продукти, ние предлагаме и професионална консултация. Свържете се с нас!
Затвори менюто
Нагоре