Naxpro-Truss FD 32 са едноредови ферми, подходящи за използване като опорна система за осветителна техника. Освен това предлагат безброй възможности за изграждане на креативни изложбени щандове и оригинални елементи за монтиране на магазини. Ние предлагаме широка гама от услуги и професионални съвети. Свържете се с нас!
Затвори
Филтриране и сортиране

Удобна употреба на търговски панаири

Едноредовите ферми FD 32 осигуряват подходяща основа за закрепване на рекламни елементи и прожектори с помощта на единични и двойни скоби. Фермите позволяват удобна експлоатация на търговски панаири и събития, но същевременно са и стабилни. Със своята ширина на тръбата от 290 мм и дебелина на алуминия от 2 мм, фермите са компактни и лесни за транспортиране.

Удобно транспортирайте отделните части - ферми, Т-части и ъгли до мястото на употреба и ги монтирайте на място. Коничните конектори позволяват лесно сглобяване на елементите на "Naxpro Truss" с лек алуминиев чук. След това елементите се закрепват един към друг с помощта на доставените болтове и скоби и осигуряват надеждна опора на конструкцията.

Индивидуални възможности за дизайн

Използвайте системата "Naxpro-Truss" FD 32 за изграждане на изложбени щандове и атрактивни елементи за обзавеждане на магазини. Фермите FD 32 стандартно се предлагат с дължини от 250 мм до 5000 мм. Комбинирайте отделни ферми помежду си, както и с различни скоби и конектори от една и съща серия. Всички части се предлагат с необработена алуминиева повърхност, както и с черно прахово покритие.

Създавайте елементи за обзавеждане на магазини, малки стойки или носещи конструкции за осветителни системи. С помощта на единични или двойни скоби прожекторите могат лесно да се закрепят към едноредовите ферми. Възползвайте се от лекотата на материала, както и от бързия и лесен монтаж чрез конични конектори и включните крепежни елементи.

Спомагателни услуги за създаване на Вашата конструкция

Липсва Ви необходима част, имате нужда от различна цветова схема или можем да Ви помогнем по друг начин при изпълнението на Вашия проект? Свържете се с нас по телефон или имейл. Възможни са специални цветове и специални размери по заявка.
Затвори менюто
Нагоре