Идеи за креативен изложбен щанд

С креативен и атрактивен изложбен щанд ще привлечете повече посетители. Тук ще откриете различни идеи за оптимално представяне на Вашите продукти и услуги на търговски панаири. Кой дизайн и щанд подхождат най-добре на Вашата компания?
 
 

Идеи за дизайн на изложбено пространство

Търговските панаири са важен маркетингов инструмент, с който достигате до голям брой хора. Има потребителски и индустриални изложения, както и все повече кариерни панаири. Представяме Ви различни системни решения за дизайна на идеалния панаирен щанд.

Какви характеристики трябва да притежава Вашият бъдещ изложбен щанд?

Размер

Колко голямо е изложбеното пространство?

Мобилна употреба

Трябва ли щандът да е преносим и мобилен?

Повторна употреба

Искате ли да използвате повторно щанда?

LED осветление

Трябва ли рекламните носители да бъдат осветени със светодиоди?

Полуостров

Идея за алуминиев изложбен щанд с отворен достъп от три страни
идеи за алуминиев изложбен щанд

Ъглов щанд

Идея за привличане на посетители от няколко посоки
Алуминиев ъглов щанд за търговски панаир

Остров

Идея за изграждане на островен щанд - с отворен достъп от всички страни
Идея за изложбен островен щанд

Щанд в редица

Изложбен щанд с ферми за подреждане в редица
Вграден щанд с алуминиеви ферми

Какви изложбени щандове се предлагат?

На всеки търговски панаир има различни изложбени пространства, които можете да резервирате, както и различни размери щандове, от които да избирате. Има ъглови, полуостровни и островни места, както и места в редици. Изберете островен или ъглов щанд в оживен район за максимална видимост. С нашите системи имате голям избор как да оформите съответния щанд.
Примери за различни размери изложбени щандове:

Лесни за транспортиране

Атрактивно, професионално представяне

Персонализиран печат

Малък щанд с голям ефект. С промо щанд или изложбен комплект получавате всичко необходимо в един продукт. Той е лесен за транспортиране, бърз за поставяне и идеален за мобилна употреба. Снабден с индивидуален печат, можете да използвате мобилния панаирен щанд на много места.
Светлината има специален ефект върху човешкото око. Осветените изложбени щандове привличат вниманието на посетителите на изложението. В същото време Вашият рекламен банер е перфектно осветен през цялото време. Неосветените изложбени щандове могат също да бъдат допълнително оборудвани с осветителни тела.

Предимства на светещия изложбен щанд:

  • енергоспестяваща LED технология
  • банерите са перфектно осветени
  • текстилни банери, които са лесни за смяна
  • по-добро възприемане на рекламата от клиентите
  • повече внимание към Вашите продукти, марки и услуги

Модулните системи Ви позволяват да изградите уникален изложбен щанд, който е съшършено адаптиран към Вашата компания. Слот елементите осигуряват бързо и лесно поставяне. Рекламните банери могат да бъдат заменени в няколко лесни стъпки. Модулната система позволява дълготрайна употреба на търговски панаири.

Плъгин система за различни размери щандове

Плъгин системата може да бъде адаптирана и разширена по всяко време. Отделните елементи се захващат един за друг с конектори.

Това означава, че монтажът не изискава инструменти. Използвайте модулната система за проектиране на изложбени щандове с различни размери.

изложбеният щанд може да бъде разширен по всяко време

уникалното представяне оставя трайни впечатления

лесно и бързо сглобяване благодарение на плъгин системата

В пандемията цифровите изложбени щандове придобиха все по-голямо значение. Те предлагат възможност за адресиране на клиенти, които не могат да присъстват на място. С дигиталната алтернатива на Вашия изложбен щанд Вие представяте фирмата си и при необходимост каните за видео консултации.

Обръщане към по-широка целева група

Лесна реализация

Може да се посети дигитално отвсякъде

Правилното оборудване за Вашия изложбен щанд

Предлагаме Ви вдъхновение за планирането на Вашия изложбен щанд. Атрактивните банери и продуктови дисплеи привличат повече посетители на щанда, а индивидуалният печат и изработка позволяват оптимално представяне на Вашите прототипи, продукти и услуги.
Best_of_Events_Messestand_1200px
Как искате да представите своите продукти и услуги?

Избор на продукти

Кои продукти и услуги искате да рекламирате?

Продуктови дисплеи

Кои дисплеи трябва да представят Вашите продукти?

Избор на мотив и цвят

Как искате да рекламирате?

Особености

Имате нужда от защита против кражба или индивидуални размери?

Модулна система

Конвертируема и разширяема по всяко време

Сглобяване без инструменти

Компактен транспорт и лесен монтаж

Индивидуален печат

Капаците могат да бъдат отпечатани с желан от Вас мотив

Модерно представяне на стоките

Адаптирани към Вашите продукти

Продуктовите дисплеи са централни елементи на изложбения щанд. Те се използват за представяне на продуктовата гама или нови продукти по начин, насърчаващ продажбите. Открийте иновативни идеи за Вашия щанд.
Индивидуалните POS дисплеи подчертават USP (уникалното стойностно предложение) на Вашите продукти и Вашата марка. Те са прецизно съобразени със съответния продукт и Вашата компания и влияят пряко върху имиджа и успеха на Вашата марка.

Изложете нови продукти с индивидуални дисплеи, които ще Ви поставят в светлината на прожекторите. Ние сме на разположение с широка гама от възможности за производство и довършителни работи.

Идеи за повече посетители на панаира

На първо място е важно да съобщите за Вашето участие в търговския панаир. Чрез социални медии, традиционни реклами, бюлетини или външна реклама можете да насърчите заинтересованите страни или редовните си клиенти да посетят Вашия щанд.

Чрез уникална и атрактивно проектирана програма можете да запълните целево щанда си. Поканете клиенти на Вашия щанд в определени часове, за да не пропуснат Вашите презентации, състезания или представления. Открийте следните идеи за реклама на изложбения щанд.

Как да оживим изложбения щанд

  1. Състезания и томболи
  2. Лекции от експерти
  3. Демонстрации на продукти
  4. Привлекателни промоционални артикули
  5. Кетъринг
  6. Известни гости
  7. Изпълнения на комедианти, музиканти или говорители
  8. Привлекателни места за сядане 
  9. Промоции с ваучери на щанда
  10. Въвеждане на Happy Hour: промоции с отстъпки

С дигитални идеи можете да се представите иновативно на панаира. Използвайте виртуална реалност или добавена реалност, за да изложите продуктите си по малко по-различен начин. Технологията гарантирано ще вдъхнови голям брой потенциални клиенти.

Позволете на посетителите на търговския панаир да разгледат продуктите Ви чрез добавена реалност или предложете виртуална разходка в хотелска стая от Вашата верига чрез виртуална реалност. На гейминг събитията двете технологии отдавна са част от изложбената програма.

Виртуалната реалност и добавената реалност са неподходящи за Вашите продукти? Има и по-лесен начин – изберете интеграция със социални медии или Вашия онлайн магазин. С помощта на таблети можете да поканите посетителите на Вашия щанд, както и да увеличите времето, което прекарват там.

Идеи за употребата на таблети на изложбения щанд:

  • Разглеждане на обяви за работа
  • Поръчки в онлайн магазина
  • Тестване на софтуерни решения и приложения
  • Кампании в социалните медии
  • Конфигурация на продукта
  • Проучвания или състезания

Промоции и рекламни подаръци за изложбения щанд

Предлагането на полезни промоционални артикули и интересни състезания бързо набира популярност сред посетителите на изложението. Рекламните артикули с Вашето лого, които раздавате, се забелязват от околните. Практичните подаръци могат да Ви спечелят нови клиенти и да укрепят съществуващите взаимоотношения.

Рекламните артикули с добавена стойност създават положителни впечатления в потребителите, които се помнят дълго, тъй като напомнят за Вашия бранд при всяка употреба. По този начин Вашата марка се запечатва трайно в съзнанието на клиента. Промоционалните подаръци са идеални и като награди за състезания и томболи.

Рекламни артикули за следващия търговски панаир

  • Висококачествени рекламни артикули
  • Предлагат се и устойчиви промоционални подаръци
  • Идеални за укрепване на лоялността на клиентите
  • Различни рекламни материали с индивидуален печат на лого

Към промоционалните продукти »
Форма за контакти
 
С изпращане на запитването, Вие потвърждавате, че сте прочели Декларация за защита на данните и се съгласявате данните, които предоставяте, да се събират и съхраняват по електронен път. Вашите данни ще се използват само за настоящите цели.
 
Logo of VKF Renzel
VKF Renzel GmbH има повече от 35 години опит и компетентност в целия спектър от насърчаване на продажбите. В допълнение към надеждността и приемствеността, мисията на компанията включва също иновации, креативност и гъвкавост, за да бъде компетентен партньор за всички клиенти от индустрията и търговията.

В продължение на много години ние не само присъстваме на търговски панаири, но и предлагаме модерно и висококачествено изложбено оборудване. Нашият екип ще се радва да Ви помогне с дизайна на панаирен щанд.
35

Години опит и компетентност

26

Производствени локации по целия свят

25000

Продукта в областта на насърчаването на продажбите

Затвори менюто
Нагоре