Autohäuser_1200px

Стимулиране на продажбите в автокъщите и магазините за автоаксесоари


Професионално продаване на автомобили и автоаксесоари


С нашите продукти вие ще продавате автомобили по един наистина професионален начин. Информационните дисплеи за автокъщи представят най-важните данни непосредствено до самия автомобил. Нашата продуктова гама включва както обикновените дисплеи, изработени от акрилно стъкло, така и стабилни метални конструкции. Информацията може лесно да бъде подновена. При нужда от голям брой информационни листове ние препоръчваме използването на стойките „Еxposè”.Табелите с техническите данни за автомобила най-често биват поставяни от вътрешната страна на страничен прозорец или на предното стъкло. Нашите самозалепващи се джобове не оставят следи от лепило и това ще ви позволи да поставите информацията, където решите и да спестите много време за почистване на автомобилните стъкла.С електронните ценови етикети на troniTAG вие ще можете да преставите своите автомобили и автоаксесоари по един наистина професионален начин, ориентиран към бъдещето. Цените и данните за автомобила можете да контролирате централно, от вашия компютър. Вече няма да ви се налага ръчно да подменяте информационния носител, поставен върху самия автомобил. В допълнение, представените цени в автомобилния салон и в магазина „онлайн” ще са винаги еднакви. Възползвайте се и от разширените възможности за реклама: например свалянето на рекламен клип от електронната табела директно в смартфона на клиента.Представяне на цените в автокъщи и магазини за автоаксесоари


За вашите рафтове ние поддържаме богат асортимент от ценови шини с дължина, съобразена с вашите изисквания. Към тях предлагаме и множество рафтови разделители, стокови изтласквачи за автоаксесоари, както и разнообразно LED осветление. Ценовите етикети от акрилно стъкло могат да бъдат поставени пректически навсякъде - върху рафтове и маси, щандове и каси. Ценовите шини с щипки ще висят от тавана на магазина, привличайки моментално вниманието на влизащите клиенти.

 Табелите с техническите данни за автомобила най-често биват поставяни от вътрешната страна на страничен прозорец или на предното стъкло. Нашите самозалепващи се джобове не оставят следи от лепило и това ще ви позволи да поставите информацията където решите и да спестите много време за почистване на автомобилните стъкла.

С електронните ценови етикети на troniTAG вие ще можете да преставите продаваните превозни средства по един наистина професионален начин, ориентиран към бъдещето. Цените и данните за автомобила можете да контролирате централно, от вашия компютър. Вече няма да ви се налага ръчно да подменяте информационния носител, поставен върху самия автомобил. В допълнение, представените цени в автомобилния салон и в магазина „онлайн” ще са винаги еднакви. Възползвайте се и от разширените възможности за реклама: например свалянето на рекламен клип от електронната табела директно в смартфона на клиента. Разполагаме се широки възможности за монтиране на електронните ценови етикети почти навсякъде и във всякакви условия.

Ценови етикети за гуми и автоаксесоари

За вашите рафтове ние поддържаме богат асортимент от ценови шини с дължина съобразена с вашите изисквания. Към тях предлагаме и множество рафтови разделители, стокови изтласквачи, както и разнообразно LED осветление. Ценовите етикети от акрилно стъкло могат да бъдат поставени пректически навсякъде - върху рафтове и маси, щандове и каси и дори върху самите автомобилни гуми. Ценовите шини с щипки ще висят от тавана на магазина привличайки моментално вниманието на влизащите клиенти.

Рекламно оборудване за търговията с автомобили

Желаете да представите прегледно вашите проспекти, визитни картички и реклама за автоаксесоарите? С предлаганите от нас продукти вие ще представите вашите рекламни материали по един наистина професионален начин.

Рекламирайте и информирайте

Решили сте да привлечете вниманието към вашите специални промоции или да представите бизнеса си по атрактивен начин? Тук ще намерите богат асортимент от материали и средства, отговарящи на вашите нужди.

Вашият партньор за стимулиране на продажбите

Ние сме вашият надежден партньор за стимулиране на продажбите и офис-оборудването в търговията с автомобили. Като производител, ние можем да адаптираме много от нашите продукти към вашите конкретни изисквания и нужди и да произведем рекламно оборудване по поръчка на клиента.

Пример за специална реклама: Светещата LED емблема на „Мерцедес”

superstar-award-mercedes-03
superstar-award-mercedes-02
superstar-award-mercedes-01

Качество, произведено в Германия

По-голямата част от нашите продукти са произведени в Германия

Висококачествени материали

Прилагаме строг качествен контрол

Ползваме иновационни технологии

Използваме най-новите машини и доказани техники

Нашите успехи

От повече от 30 години сме надежден партньор за насърчаване продажбите точно в точката на продажба – в цял свят за Вас на място.

35 Години

26 Страни

885 Служители

> 19.000 Продуктa

Необходима ли Ви е лична консултация?

Задаване на въпрос »
Затвори менюто
Нагоре