Дезинфекциращи гелове, спрейове и пълнители

За да сте здрави в дългосрочен план, е важно да избягвате инфекции. Чрез често измиване или дезинфекция на ръцете рискът от предаване на инфекция може да бъде сведен до минимум. Поради тази причина ние предлагаме различни дезинфектанти за ръце и повърхности като кърпи, гелове и спрейове, които осигуряват специална хигиена на ръцете.
Затвори
Филтриране и сортиране

Ефективно почистване и защита

Повечето ни продукти се събират във всяка дамска чанта или джоб на яке. Ако търсите по-голямо количество дезинфектант, се предлагат и литрови бутилки. Предлагаме продукти, които могат да се използват като подаръци или промоционални артикули, както и за бизнес нужди. Открийте подходящия артикул за Вашите нужди.

С дезинфектанта не само почиствате ръцете си, но премахвате и бактерии и вируси. Всички агенти с етанол работят като бактерициди, а някои и като вируциди (ограничени). Това означава, че дезинфектантът деактивира бактериите и вирусите с обвивка

За оптимален ефект, дезинфекцията, разбира се, трябва да се извършва правилно. Уверете се, че кожата е напълно навлажнена за период от 30 секунди. Това гарантира хигиенна защита и допринася за общото здраве. След нанасяне дезинфектантите оставят приятно усещане по кожата.

Дезинфекционен гел, спрей и др.

В нашата онлайн гама ще откриете различни опции за дезинфекция на ръцете според Вашите нужди. В допълнение към общо използваните дезинфектанти се предлагат и рекламни материали с печат по желание.

Търсите дезинфектант за използване във Вашия бизнес или за зареждане на диспенсър? Дезинфектантът Hexawol деактивира бактериите и вирусите с обвивка. Състои се от 96% етанол и се доставя готов за употреба. Без използването на алергенни добавки, може да се използва дори на чувствителна кожа.

Зарадвайте клиентите си с практичен гел дезинфектант или оборудвайте диспенсъра си с нашата литрова бутилка. Ако имате някакви въпроси или запитвания относно различните дезинфектанти, моля не се колебайте да се свържете с нас.
Затвори менюто
Нагоре