Плексигласови, стъклени и акрилни защитни стени против пръски

Защитната стена осигурява нужната хигиена и безопасност на Вашето гише или касова зона. Екраните са лесни за поставяне, чрез окачване от тавана или със залепващи ленти. В същото време те предлагат взаимна защита в ежедневната работа с клиенти. Търсите ли надеждна защита от пръски от плюене, кихане или кашляне за Вашата компания?
В нашия асортимент ще намерите различни модели защитни стени и паравани за офиси, магазини, медицински практики и обществени институции. Благодарение на изработката от прозрачни материали, ежедневието в редица индустрии остава незасегнато, а служителите и клиентите биват защитени. Открийте най-подходящото решение за Вашите нужди тук.
Затвори
Филтриране и сортиране

Основно оборудване за магазини

В резултат на COVID-19 защитните стени се превръщат в задължителна част от оперативното бизнес оборудване. С голямо разнообразие от дизайни ние като производител можем да предложим подходящ защитен екран за всякакъв тип оборудване, практика или бизнес. Благодарение на прозрачния плексиглас или PVC, защитните паравани се адаптират безпроблемно към вашата среда. Стойките и алуминиевите рамки придават елегантен външен вид.

В допълнение към избора на материали, имате избор и как да закрепите защитните панели, които се предлагат във висящи или свободностоящи. При стоящите модели могат да се избират както подови стойки, така и стойки за плот или маса.

При поставяне на свободностоящите прегради препоръчваме да се използват памучни ръкавици, за се избегнат възможни следи от пръстови отпечатъци върху стойката. Веднага след разопаковането, продуктът може да бъде поставен между процепа в двете основи.

При закрепване към тавана се изисква подходяща въжена система или куки. С помощта на предварително направени отвори, защитният екран може лесно да се окачи с куки или въже. Дискът може да бъде окачен на различни височини, за да позволи безпроблемната размяна на стоки, пари или документи, като в същото време е на оптималната височина за цялостна защита.

За да може екранът да остане напълно прозрачен може да се почиства с памучна кърпа и топла вода.
 

Предпазни прегради за офиси, каси, гишета и други

Онлайн гамата ни предлага богат избор от защитни екрани. Ние знаем колко е важно да откриете правилния защитен продукт за Вашите цели и пространство. Екраните са подходящи не само за стандартна употреба на гише, но и в заседателни зали, офиси и ресторанти.

Тези артикули осигуряват защита както на служителите, така и на клиентите, гостите и пациентите. Екраните се използват главно на места, където не може да се осигури минималното разстояние, нужно за превенция на разпространението на вируси.

Преградите за защита от пръски помагат за намаляване на риска от инфекции и нови случаи. За това е необходимо ключовите зони да бъдат оборудвани по възможно най-добрия начин. Благодарение на различните размери, екраните могат да бъдат адаптирани към площта на гишето или касата. При запитване имаме възможност да произвеждаме продукти по поръчка.

Поддържането на безопасно разстояние е трудно на някои работни места, особено в големите офиси. Прозрачният параван за бюро ви позволява да се върнете към нормалния си начин на работа.

Класическите настолни прегради се използват в зони като рецепции, каси и на гишета за обслужване на клиенти. В тези случаи е нужно да се осигури възможност за разплащане и размяна на стоки и документи. Чрез прикрепяне с гумени вложки или самозалепващи се ленти, основата остава неподвижна.
 

Хигиенни решения

Настоящата ситуация е предизвикателство за хигиената и безопасността във фирмите. Налага се всеки бизнес да изготви собствен подход за спазване на хигиенните разпоредби. Това изисква преценка как най-добре да се защитят клиенти, пациенти, гости или служители.

Защитният параван е важен компонент от успешната концепция за защита, като разбира се тя може да бъде доразвита с други продукти от категорията за хигиена и сигурност. В допълнение към хигиенния аспект, фокусът остава върху насърчаването на продажбите и нормалното функциониране на бизнеса. Ще се радваме да Ви съдействаме за изготвянето на Вашата концепция.

За пълното оборудване на Вашата компания, препоръчваме също използването на стикери за под с цел осигуряване на минимално разстояние. В комбинация със защитен екран разстоянието, на което посетителите трябва да бъдат от служителя или от следващия посетител, може да бъде оптимално маркирано.

Открийте големия асортимент в нашия онлайн магазин, с който ще бъдете подготвени за всичко.
 

Продукти по поръчка

Търсите ли модел, който е оптимално съобразен с Вашите нужди? Размерите на нашите стандартни модели не отговарят на нуждите на Вашата компания?

Ние имаме правилното решение за Вашите нужди. Благодарение на собственото ни производство, имаме многобройни възможности за изработка на Вашия защитен екран.

Свържете се с нас и се убедете сами. Наред с ексклузивните размери, има възможност да се правят продукти по поръчка като прегради за таксита и други индивидуални адаптации. Позволете ни да Ви посъветваме сега без задължение!
Затвори менюто
Нагоре