Газовите и електрически нагреватели за вътрешни дворове стоплят Вашите клиенти, гости и служители на открито. Те могат да се използват гъвкаво на желаното място като подови или таванни нагреватели. При ниски температури осигуряват приятна топлина и увеличават продължителността на престоя. Удължете летния сезон с газов или инфрачервен нагревател!
Затвори
Филтриране и сортиране

Затопляне на закрито и на открито с нагреватели за зимни градини

С понижаването на температурите посещенията на открито също намаляват. Хората вече не обичат да седят навън на терасата. Да стоиш дълго на опашка навън става неудобно. Поради тази причина престоите се намалят, а външният капацитет вече не може да се използва.

Просто липсва топлина и уютна атмосфера, за да стане привлекателно за клиентите да прекарват времето си навън. Това е мястото, където нагревателите помагат. Те осигуряват уютна топлина на открито и на закрито, а също така са лесни и гъвкави за инсталиране. Идеален инструмент за връщане на повече живот във Вашия бизнес на открито.

С нагревател за вътрешен двор или компактен нагревател за монтаж на стена, различни зони могат да се затоплят бързо и ефективно. Това дава възможност за удължаване на летния сезон. По този начин свободните мощности на открито могат да продължат да се използват за успеха на Вашия бизнес. Преборете ниските температури с приятна топлина на открито.

Можете да избирате между електрически и газови нагреватели, за да гарантирате на клиентите си уютна топлина. Монтирайте нагревателите на стената или тавана или изберете подов нагревател. Изберете правилния модел за Вашата външна зона сега.

Електрически нагревател с дистанционно управление

С електрическите нагреватели за зимни градини можете да затоплите външното си пространство при ниски температури. Късо вълновите инфрачервени нагреватели генерират приятна топлина. Това може да се усети директно на мястото на употреба. Поради различните си предимства артикулите могат да се използват както на закрито, така и на открито.

Напълно безшумни и без мирис, устройствата ще служат надеждно на Вашата компания. Загряват бързо, а компактните размери им позволяват да се монтират на тавана, стената или масата. Поради тази причина те са изключително популярни и сред домакинствата за отопление на тераси.

Освен това те се използват лесно само с няколко стъпки. Това дава възможност за бърза реакция без "предварително загряване", когато дойдат гости. Поради големия брой часове на работа, агрегатите изискват малка поддръжка. В допълнение, дистанционното позволява управление от разстояние.

С топлоустойчив корпус и инфрачервена отоплителна тръба, тези нагреватели се предлагат в различни размери. Нагревателната тръба обикновено има червеникав или оранжев цвят и е екранирана с решетка. В тъмните радиатори светлината на отоплителните тръби се абсорбира от панели.
 

Отоплителни уреди за:

Ресторантьорство и туризъм

Опашки и работни места навън

Панаири и събития

Инфрачервен или газов нагревател

Докато инфрачервеният нагревател може да се използва гъвкаво, използването на газови нагреватели е ограничено до външните площи. Газовите нагреватели осигуряват отопление за големи площи и могат да бъдат позиционирани гъвкаво. Поставянето на газовата бутилка в нагревателя прави преместването му още по-лесно.

Поради необходимото захранване, електрическите нагреватели обикновено не могат да се настройват така свободно. Ако има контакт, електрическият нагревател може да се използва навсякъде. За големи площи трябва да използвате няколко устройства, за да осигурите достатъчно топлоснабдяване.

Като цяло обаче газовите нагреватели за съжаление не са толкова екологични и тяхната употреба дори е забранена на места. Можете да изчислите най-изгодния за Вас вариант въз основа на отопляемата площ и очакваната консумация. Вземете предвид цените на електроенергията и газта и работата на устройствата.

Изберете по-екологичен инфрачервен нагревател или мощен нагревател на газ. И двата вида осигуряват надеждна, безопасна и ефективна топлина. Сравнете различните модели в нашата гама сега и открийте подходящото устройство!
 

Монтирайте на стена, таван или на стойка

В нашия онлайн магазин ще намерите нагреватели за различни места и видове монтаж. В зависимост от модела, устройствата могат да се монтират на тавана, на стената или на стойка. За свободностоящите модели, колелата или сгъваемата рамка позволяват мобилна употреба. Доставеният монтажен материал улеснява монтажа на стени и тавани.

Нашите модели на газ се предлагат с глава във формата на гъба. Необходимата бутилка с газ за употреба е прибрана в основата и е винаги достъпна. Поради тази причина газовите нагреватели са мобилни и могат да бъдат настроени според нуждите.

Като самостоятелна единица те се поставят бързо и могат да се регулират. Това дава възможност да се приспособят точно към местоположението, заетостта и изискванията.

Електрическите нагреватели за вътрешни дворове изискват електрическо свързване, за да се използват. Поради компактните си размери, тези лъчисти нагреватели са лесни за монтиране на тавана или стената. Възможна е и комбинация с допълнителна стойка. Тестваните от TÜV отоплителни уреди гарантират безопасност, която се простира и до надеждността на доставените монтажни елементи.
r7500082-02

Нагревател на стойка


infrarot-heizstrahler-fuer-promotionzelt-82.0111.1-3

Нагревател за таван


Отоплителни уреди за кетъринг, събития и др. 

Използването на нагреватели за външно отопление е популярно в различни индустрии. Електрическите печки се използват както на открито, така и на закрито, а газовите - само на открито. Поради липсата на чист въздух, на закрито трябва да се осигури достатъчна вентилация.

По правило обаче нагревателите се използват главно на открито. Те се поставят между бар маси или на входа на барове и ресторанти. Присъстват на публични събития и търговски фестивали. Често срещани са и на Коледни базари и други събития на открито.

С отоплителните уреди е възможна работа на открито. Когато температурите са ниски, хората избягват да прекарват дълги периоди от време на открито. Но в ресторант с уютна и отопляема външна зона ще е различно - той се откроява от другите конкуренти и е предпочитан.

Този и много други примери подчертават значението на външното отопление за успеха на бизнеса. Те Ви дават възможност да се откроите от конкуренцията и да създадете постоянна клиентела, дори през зимата. Увеличете ефективно използваемото си пространство като използвате висококачествени и декоративни нагреватели.

Правилният газов или електрически нагревател за Вашия бизнес

Независимо дали с газови или електрически нагреватели за зимна градина, добавената стойност за Вашата компания е неоспорима. Можете да използвате по-дълго външните зони, да привличате посетители и да удължавате престоя на гостите и клиентите. Това има не само положителен ефект върху оборота, но и върху имиджа и лоялността на клиентите.

Настройте устройството или го закрепете здраво на мястото на употреба. Свържете го към електричество или газ и сте готови да осигурите приятна топлина. Възползвайте се от приятната атмосфера, която има положителен ефект върху клиентите и служителите. Открийте нагреватели за вътрешен двор за ресторанти, промоционални палатки, събития и др.

Изберете електрически или газов нагревател за зимна градина сега и го настройте в зоната на употреба. Нашите красиво проектирани продукти се вписват идеално в дизайна и декорацията навън. Резултатът е хармонично, привлекателно и комфортно топло открито пространство. Изберете правилния модел за целите Ви сега.

Ще се радваме да Ви помогнем в избора. С нашия дългогодишен опит ще се радваме да Ви предоставим професионални съвети. Свържете се с нас сега и научете повече.
Затвори менюто
Нагоре