В момента търсите подходящи продукти в областта на контрол, превенция и информираност? Използвайте нашата широка гама от продукти! Предлагаме разнообразие от продукти в подкрепа на Вас и Вашият бизнес. Голяма част от продуктите които предлагаме са с кратки срокове за доставка и възможност за експресна доставка!

По-долу ще намерите асортимент от нашата продуктова гама, подбран според съответните сектори:

Защита

Хигиенните разпоредби изискват продукти, които служат като защита от капки и осигуряват известно разстояние от клиента. Тези продукти са незаменими, особено когато времето е студено.

Дисплей за защита на клиента и пациента "Quattro"

Контрол

Използвайте следните продукти, за да затворите определени зони и да зададете ясни граници. Ориентирайте правиелно клиентите си, например с нашите персонални информацинни системи. Или използвайте нашите стикери за под, за да обозначите необходимата дистанция в опашки.

Санитарен стикер "Хигиена и Превенция"

Информираност

Дори преди да влязат в магазина, вашите клиенти се запознават с най-важната ви информация чрез нашите стикери и табели за витрини. Нашите по-малки информационни дисплеи се използват например във входната зона или на касата.

Имате въпроси? Свържете се с нас!

+359 2 903 75 41; /- 42; /- 43;

Форма за контакт

Имате въпроси? Свържете се с нас!

+359 2 903 75 41; /- 42; /- 43;

Форма за контакт
Close menu

Вище продуктите
Този онлайн магазин използва бисквитки за оптимално пазаруване. Така например на вашия компютър ще се запаметяват информационни сесии или езикови настройки. Функционалността на онлайн магазина, без бисквитки е ограничена. Ако не сте съгласни, моля натиснете тук.

ВКФ Ренцел ЕООД
Нагоре